Over ons

Onze missie

Als jong en gemotiveerd bedrijf hebben wij de missie om bij te dragen aan de maatschappij waarin waarden als respect, veiligheid, saamhorigheid, compassie, begrip en levensvreugde centraal staan.

De manier waarop we met elkaar omgaan, is bepaald voor de kwaliteit van onze leven. En we hebben elkaar nodig om de visie van Verbindende Communicatie; en compassie te kunnen samenleven. Het leven vanuit compassie, begint voor ons al op jonge leeftijd. Door aandacht te geven aan een veilige en verbonden opvoeding van kinderen willen we bijdragen een integratie, veiligheid en verbinding in gezinnen, organisaties en in de maatschappij.

Verbindende communicatie: in contact met jezelf blijven en ruimte ervaren om de ander te horen en zien. Reageren vanuit heldere observaties, empathie en eerlijkheid in plaats van vooronderstellingen, oordelen en analyses, om de wereld voor jou en de ander iedere dag een stukje aangenamer te maken.

Heb je vragen of voel je je verbonden met onze missie? Neem gerust contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hopelijk tot snel bij C4L,

Shekib Omran & Team